Menü
Főoldal
Cikkek
Elérhetőségeink
FAQ
Fórum
Linkek
Legkedveltebbek
Legnépszerűbb rajzok
Legújabb feltöltések
Legjobb helyezettek
Fórumtémák
Legújabb témák
Ezt vagy Azt?
Szólánc
Songá Fanart Galéria...
Bleach
Fanart
Legnépszerűbb témák
Songá Fanart Galé... [71]
Ezt vagy Azt? [35]
Szólánc [32]
Fanart [27]
2009-es Nyári Ani... [19]
Partnerek
Mondo Magazin

Moonlight Meido

A MAT által szervezett AnimeCon oldala

AniMany

NarutoTeam

További partnereink >>

Téma nyomtatása
2008-as Nyári Animecon
Admin
#1 Hozzászólás nyomtatása
2008. 06. 30. 13:48

Hiper-szuper Admin

Regisztrált: 19.03.08

Ki megy?
Én mondjuk biztos nem, hiszen Budapesttől nagyon messze van Győr, vonattal úgyse mehetnék, meg ennyi utazást nem is akarok rászánniB)Grin

www.songafanart.hu
Tune-chan
#2 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 3. 13:28

Kezdő löket

Regisztrált: 02.07.08

Én is pesti gyerek vagyok, az ősök emg nem akarnak elengedni Győrbe, egy ilyen "hülyeség" miatt szóval, mint az eddigi nyári conok ez nekem kimarad... de, Őszin tuti ott leszek! Valószínűleg... xD
Vigyázat! Vészesen nagy anime, Gackt és Bishounen fan! =^^=

"How deep is your heart?
Deep inside the darkness
Daremo shiranai tokubetsuna
Want to feel..."

Admin
#3 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 3. 14:03

Hiper-szuper Admin

Nálam is ez a ehlyzet, még sose voltam nyáriconon Shock
Összesen eddig életemben 3 conon voltam: a 2007-es Sakuraconon, a 2007-es ősziconon, és a 2008-as sakuraconon (meg majd a 2008-as ősziconon és így tovább...)
...Egészen addig amíg nem kaarják Budapesttől max 30 Km-er távolsára tartani a nyáricontB):p

www.songafanart.hu
Tune-chan
#4 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 4. 10:37

Kezdő löket

heh, ezek szerint vezetek, négy connal B) 2006-tos őszi contól kezdve, voltam minden Sakura és őszi conon... Smile remélem, egyszer majd olyan lesz a helyzet, hogy mehetek nyárira... esetleg egyik ismerősöm ott lakik a nyáricon közelébe és megengedi, hogy nála aludjak, hogy aztán együtt menjünk... xD érdekelne milyen a hangulata. mert gondolom nincsenek annyan, mint a pecsába, ami már alapból jó, mert nincs tömegnyomor, főleg a bejutásnál... Grin

"How deep is your heart?
Deep inside the darkness
Want to feel..."

Admin
#5 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 4. 11:01

Hiper-szuper Admin

Tune-chan írta:
heh, ezek szerint vezetek, négy connal B) 2006-tos őszi contól kezdve, voltam minden Sakura és őszi conon... Smile remélem, egyszer majd olyan lesz a helyzet, hogy mehetek nyárira... esetleg egyik ismerősöm ott lakik a nyáricon közelébe és megengedi, hogy nála aludjak, hogy aztán együtt menjünk... xD érdekelne milyen a hangulata. mert gondolom nincsenek annyan, mint a pecsába, ami már alapból jó, mert nincs tömegnyomor, főleg a bejutásnál... Grin

A petcsar már kezd javulni, például kapunk levegőt a folyosón,ami nem hátrány,, de ugyanakkor a bejutás kezd tömeghsiztériává, ilkletve tömegnyomorrá fajulni...

www.songafanart.hu
Qualinea
#6 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 7. 09:36
Kezdő löket

Regisztrált: 20.06.08

Én a nyaralás közepéről fogok a Balaton mellől Győrbe utazni... ^^
Tulajdonképpen csak azért, mert meg kell ölnöm egy bizonyos szemé... ja, az nem az! Mert találkozni szeretnék olyan barátaimmal, akikkel máshol nincs igazán lehetőség. Grin

www.inuyuyufics.gportal.hu
Admin
#7 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 15. 11:20

Hiper-szuper Admin

zmnffxD

Hát igen, ez egy jó alkalom a találkozásra. Remélem jövőre olyan helyen tartják majd, amelyhez én is közel lakom...Smile

www.songafanart.hu
Admin
#8 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 20. 11:48

Hiper-szuper Admin

Nah kíváncsian vároma beszámolókatWink

Állítólag nyomdahiba miatt nem is volt death noteSad(
És mi volt az a szervezői fatális hiba??

Minden érdekel^^Smile

www.songafanart.hu
Tune-chan
#9 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 20. 12:27

Kezdő löket

engem is, engem is! aki volt az firkancson élménybeszámolót plííííz! Grin

"How deep is your heart?
Deep inside the darkness
Want to feel..."

Admin
#10 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 20. 14:11

Hiper-szuper Admin

Tune-chan írta:
engem is, engem is! aki volt az firkancson élménybeszámolót plííííz! Grin

Én egyelőre ennyit tudok:
" Rosszul voltak elhelyezve a dolgok... a tömeg számára kisebb aulában, sarkakban lévő boltok, a verőfényben úszó tornateremben próbáltak vetíteni (Ez volt a chill-out szoba is, szóval a beszélgetéstől hallani, a napfénytől látni nem lehetett semmit).
Meg aztán bénáztak a kivetítővel, így egy *köhh*órát*köhh késett az eredményhirdetés..."

Amúgy fórumokon nézelődve nem túl sok jót olvastam^_^

www.songafanart.hu
Qualinea
#11 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 22. 12:38
Kezdő löket

Élménybeszámoló érkezik ^^
Én nem éreztem magam rosszul, ami lehet, hogy a társaságnak volt köszönhető ^^
A tornatermet eléggé elszúrták. A cosplay szinte élvezhetetlen volt, mert alig lehetett hallani középtől hátrafelé, a vetítést meg a fent említett csodás napsütés miatt nem lehetett látni, így azt is háromnyegyed órás csúszással kezdték. A boltok aulában voltak, fal mellett elhelyezve, a bejárat mellett balra közvetlenül állt a MONDO-stand... ^^ Volt pár nagyon jó cosplay, akik nem is versenyeztek, volt pl. Jankotsu az Inuyashaból, egy Naruto, és egy Kiba, akik mintha anime poszterről léptek volna le... *fangirl mode* És egy Shippoudenes Temari, akinek király volt a legyezője ^^ De a legjobb mégis Jankotsu volt. Meg kellett volna kérdeznem, hogy hol vette a szemhéjfestékét...
Volt pár figura az Őszi Conról is, én 1, azaz egy darab ismerős Tobit fedeztem fel, és meghökkentően sok Edward Elrick rohangászott... Oh, és mg favorit volt a két méteres, és a 140 centis SasukeSasuke páros is ^^

Admin
#12 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 25. 14:57

Hiper-szuper Admin

Qualinea írta: A cosplay szinte élvezhetetlen volt, mert alig lehetett hallani középtől hátrafelé, [...]

Az eslő sorokban sem lehetett hallanixDGrin

www.songafanart.hu
Qualinea
#13 Hozzászólás nyomtatása
2008. 07. 27. 12:10
Kezdő löket

Erről nem győződtem meg, annyira nem merészkedtem közel a színpadhoz... az időnként felhangzó "Ino-malac! - Plakátholok!" sivításokat persze tökéletesen hallottam... -,-

Admin
#14 Hozzászólás nyomtatása
2008. 08. 12. 12:32

Hiper-szuper Admin

Qualinea írta:
Erről nem győződtem meg, annyira nem merészkedtem közel a színpadhoz... az időnként felhangzó "Ino-malac! - Plakátholok!" sivításokat persze tökéletesen hallottam... -,-

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzShock

www.songafanart.hu
Zilla
#15 Hozzászólás nyomtatása
2008. 08. 12. 20:52
Kezdő löket

Regisztrált: 18.06.08

Admin írta:
Remélem jövőre olyan helyen tartják majd, amelyhez én is közel lakom...Smile

Szegény pestiek, ilyenkor úgy sajnállak Titeket :p Évi 3 conból csak 2 méltóztatik a közeletekben lenni Wink (Nem komolyan venni, amúgy a nyári cont direkt ezért szokták vidéken szervezni, néha gondoljatok bele, hogy pl. egy debreceninek 2,5 óra Budapestig intercityvel, és a jegy ára is elég borsos...)

http://huzilla.deviantart.com/
Tune-chan
#16 Hozzászólás nyomtatása
2008. 08. 13. 09:11

Kezdő löket

Zilla írta:
(Nem komolyan venni, amúgy a nyári cont direkt ezért szokták vidéken szervezni, néha gondoljatok bele, hogy pl. egy debreceninek 2,5 óra Budapestig intercityvel, és a jegy ára is elég borsos...)

és még így is van debreceni, aki feljön Pestre, Őszi és Sakuraconra... :p (ismerek ilyet B))

"How deep is your heart?
Deep inside the darkness
Want to feel..."

Admin
#17 Hozzászólás nyomtatása
2008. 08. 26. 13:19

Hiper-szuper Admin

Tune-chan írta:
Zilla írta:
(Nem komolyan venni, amúgy a nyári cont direkt ezért szokták vidéken szervezni, néha gondoljatok bele, hogy pl. egy debreceninek 2,5 óra Budapestig intercityvel, és a jegy ára is elég borsos...)

és még így is van debreceni, aki feljön Pestre, Őszi és Sakuraconra... :p (ismerek ilyet B))

Még sokkal messzebbről is jönnek^^

www.songafanart.hu
Satomi
#18 Hozzászólás nyomtatása
2009. 03. 24. 09:03
Kezdő löket

Regisztrált: 21.06.08

Hát énis elég sok olyat ismerek akik messzriől valahonnan vidékről jönnek. x) Hát igen, egyre népszerűbb, és van aki képes lejönni. Grin Az ilyeneket csak dícsérni lehet. Grin XD Egyébként vidékre énse szokta menni, de szeretnék, őszire remélhetőleg sikerül kijutnom. Grin

YaYa_
#19 Hozzászólás nyomtatása
2009. 07. 12. 21:24

Kezdő löket

Regisztrált: 12.07.09

szerintem jo volt a '08as nyári con .. nekem ez volt az elsö, és örülök neki, hogy egyátalán elengedtek rá a szüleim .. de meggyöztem ökét, és még CP-ztem is :yee:
speciel én az elsö sorban törökültem amikor a nevezös CP-sek máskáltak, és onnan egy icipicivel többet lehetett hallani az Ino-malac és a Táblahomlokúú!-n kívül Grin
ami a sort illeti.. volt mögöttünk (barátnömmel mentem) két szintén kezdönek tünö narutos, akik szintén le voltak döbbenve a soron. nagyon-nagyon meleg volt a már többször is emlitett ragyogo napsütésen, és erre még a legvékonyabb, de még igy is vastag kabát is rá tett.. hijába, a büszkeség és a menöznivágyás azt diktálta hogy igenis feszitsek az én szép uj (aznap reggel készült el) vampire knight-os kabátomban... na igen, a sor. szépen végigálltuk, én pirosra sültem, a sarkam kezdett fájni a sok áldogálástol, és amikorodaértünk, akkor kideült, hogy a másik asztalhoz kell mennünk, mert az elövételes standhoz sorakoztunk be...:megintén2:
mindegy, töretlen jokedvem nem lohasztotta le, most igy utala már csak azt sajnálom, hogy kizárolag dijával voltam hajlando beszélni, és nem barátkoztam.. :_bamm:
mindenen gyorsan végiroghantunk, felderitettük, hol lesz a rajzverseny, és hatalmas boldogság közepette becsörtettünk a tornaterembe. nem volt valami nagy tömeg .. öszintén szolva nagyon nem is volt semmi... egy darabig tanakodtunk, aztán megleltünk egy programot, és elbogarásztunk a sorok között, amikor szemembeötlött : szabad táncpad. uccu neki, karonragadtam szerencsétlen utazotársam és mint a tank, utattörvén a tömegben elcsörtettem vele a táncpadokig. elöször csak gyönyörködtem bennük, aztán jött a kérdés, hogy ki akar táncpadozni ? elöször nemtudtam hogy akarom e, de kihagyhatatlan volt, szoval kiálltam, hogy ÉNÉNÉN!!
egy szimpatikus, szinténk kezdö fiatalemberrel ugrabugráltam, de szégyen szemre ö volt a jobb... igy utolag belegondolva, nem hiszem hogy tényleg kezdö lett volna ..
a táncikálással kellemesen lefárasztottam magam, igy a hiperaktivitásra mutato tünetek, amik jelentkezdtek, mulni kezdtek, és nem is jöttek elö ujra.
utána elkapott egy szervezö, hasommásom, azaz a másik Yuuki-chan kereste, utbaigazitottam, hogy merre láttam, és azzal ö is elrobogott. ezekután bekukucskáltunk a konzolosokhoz, nézegettem a mangákat, meg az egyéb mütyöröket, origamuztunk egy sort, végtapsoltuk a cosplayerek fel és levonulását valamit elöadásait.
de amit igazán vártam, az csak ezek után jött: a rajzverseny. szerencsétlenségemre egy kicsit informálatlan szervezökisasszonnyal futottam össze, aki a sajátos mogorva modoráva kijelentette, hogy nem rajzolhatok, mert nem irtam föl a nevem az ajton levö papirra. (amikor erre jártam, mind a kétszer akkora tömeg volt az ajton, hogy csak a 'KARAOKE' feliratot láttam...)
na, ettöl minden rossz lett. sirva felhivtam anyuékat, hogy most azonnal jöjjenek értem, mert haza akrok menni! félorára rá megtaláltak a krudy (az iskola ahol volt a con) elött, a biciklitárolon, kisirt szemekkel, szipogva, nagyon nagyon hangosan ancafét hallgatva, és halkan énekelgetve. anyum tigrisként támadt a szervezökre, hogy mért nem rajzolhatok, hiszen ezt a részét vártam a legjobban az egyés con-nak. a néni keritett egy szervezöt, ö pedig megdorgálta a rajzosokat, és beültett rajzolni. félorás késéssel, teljes elkeseredettségemben elözö estei olvasmányom legjobban megmaradt képkockáját örökitettem meg: ai hercegnö dalolászik. mondanom sem kell, ritha sz*rul sikerült, de legalább rajzoltam valamit. utána megkérdezték, hogy tudtam e végezni, mondtam hogy igen, köszönöm, és kimentem a biciklitárolon ücsörgö szüleimhez. végülis jobb lett a kedvem attol, hogy tudtam rajzolni, szoval kellemes derü lengett körüll, és mivel anyura rájött a vásárolhatnék, igy végre szerezhettem olyan közönséget, aki tényleg nagyonn megbámult :3
ilyen volt az én elsö animeconom, nemhiszem hogy sokat megtudhattatakok belöle, de élménybeszámolonak elég lesz, remélem! ^^
A hülyeség egyesek szerint bellülröl fakad. Vagyis aki nagyon hülye, az nagyon lukas, aki meg nem olyan hülye, abbol meg már kifolyt az összes hülyeség... ^^

Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Galéria
Galéria

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2010. szeptember 3. 00:08
Jelentem SQL ninjáim kitakarították a spam nagyját a galériából. Lilla, keress meg, szeretnék engedélyt kérni valamire az oldallal kapcsolatban.

2010. augusztus 26. 21:32
Most éppen törökül tanulunk - a spamokból. --- XD

2010. július 30. 02:54
mi a helyzet erre? rég jártam itt Smile

2010. július 15. 18:59
Bigsmucle: köszi ^^ Libus: Üdv itt Wink

2010. július 15. 16:57
szijasztok

2010. július 14. 22:49
Admin, pm repült^^

2010. július 14. 15:00
Én tudlak törölni, de az accodat itthagyhatod, elfér az. Smile

2010. július 7. 14:15
Hogyan tudok kilépni innen? Úgy gondolom, hogy teljesen?? Shock

2010. június 7. 12:46
Úgy hangzik, mintha írásvédett lenne a mappa, légyszi nézd meg. :cry:

2010. június 7. 12:45
Hello, valami gond lehet a rendszerrel. Képfeltöltésnél hibát jelez :A cél könyvtár albums/userpics/10
070/ nem írható!

Tagok
Online rajzolók: Legújabb tag: ontoneWap
RSS feedek